A 13. hét kezdetén

Kedves Gyerekek! Kedves Szülők!

Az év 13. hete és a digitális munkarend 2. hete következik.
Nagyon szokatlan és nagyon nehéz most ez a helyzet mindnyájunknak. Aggódunk családtagjainkért, de az életnek mennie kell. 
Sokan végzik munkájukat most is úgy, hogy folyamatosan ki vannak téve a fertőzés veszélyének: orvosok, ápolók, boltosok, pékek, kamionosok, stb.

Köszönet nekik az önfeláldozásért, a hivatástudatért, a hazaszeretetért!

A gyerekek otthon "dolgoznak".
Bízom benne, gyerekek, hogy megértitek szüleitek példáján, hogy az életet a bajban is fenn kell tartani. Mindenkinek végeznie kell a rá szabott munkát. A tiétek a tanulás. Egy-két vagy három hónap múlva, amikor visszatér az élet a rendes kerékvágásba, felsőbb osztályba csak az léphet, aki most, a nehéz körülménynek között is tanult. Most is nyomon követjük azt, hogy ki vett részt a feladatok megoldásában, mindegy, hogy interneten dolgozott, vagy feladatlapot töltött ki.

Az elmúlt héten nevelőitek naponta 10-12 órát dolgoztak, hogy kialakítsák a tanítás új menetét, feladatokat állítsanak össze olyan eszközökkel, melyeket eddig nem is használtak. Nekik is újat kell tanulni napról napra. Többen sok ezer forintot telefonáltak el a saját pénztárcájukól, hogy segítsenek nektek vagy szüleiteknek.

Nekünk sem szünet az otthoni tanulás.

Köszönöm mindenkinek: gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak, hogy lassan sikerül kiépíteni a tanulás új menetét. Biztosan lesznek még zökkenők, javítanivalók mindenki részéről. Beszéljük meg a problémákat, javítsunk rajta!

 

Néhányan már kaptatok nyomtatott feladatokat is, de csütörtökön mindenkinek postára adjuk a tanulnivalót, megoldandó feladatokat azok részére, akik nem tudnak interneten dolgozni.

 

Kérem, hogy akinek kérdése, panasza, észrevétele, javaslat van - szóval bármi, ami javíthat a kidolgozott módszereken, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Köszönjük!

Kérem, hogy csak az hagyja el a lakását, akinek feltétlenül muszáj!
Használjunk maszkot, a boltok, gyógyszertárak előtt és bárhol, ahol többen gyűlünk össze tartsunk 2 méternyi távolságot!

 

Mindenkinek sikeres, egészséges új hetet kívánok!

Tóth Imre, intézményvezető


 

Kiegészítő információk