Jelentkezési lap - Néptáncverseny - 2019.

VII. Országos Csoportos Néptánc Tanulmányi Verseny Észak- és Dél-Alföldi területi válogatóját intézményünk, a Bocskai István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Makláry Lajos Alapfokú Művészeti Tagintézménye rendezi.

A jelentkezési lapok letölthetők az alábbi linkek valamelyikére kattintva:

Technikai probléma esetén kérjük hívja a művészeti tagintézmény telefonszámát: +3652570536.

 


 

Országos csoportos néptánc tanulmányi verseny területi válogatója

Oktatási Hivatal által a 2018/2019-es tanévre kiírt VII. Országos Csoportos Néptánc Tanulmányi Verseny Észak- és Dél-Alföldi területi válogatóját intézményünk, a Bocskai István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium (OM azonosító: 031026) Makláry Lajos Alapfokú Művészeti Tagintézménye rendezi az alábbiak szerint: 

Fenntartónk:

  • Hajdúböszörményi Tankerületi Központ (4220, Hajdúböszörmény, Mester utca 9.)

Társrendezők:

  • Hajdúnánás Város Polgármesteri Hivatala
  • Nanas ProCultura Nonprofit Kft
  • Cifraszűr Néptánc Egyesület

 

A területi válogató időpontja: 2019. február 22. (péntek)

Helyszíne: Kéky Lajos Városi Művelődési Központ, Hajdúnánás

Jelentkezési határidő: 2019. február 01.

  • A területi válogató zsűrijét alkotó független szakemberek:
  • Szilágyiné Újlaki Mariann
  • Lévai Péter
  • Kondics Gergely

A honlapunkról letölthető jelentkezési lapokat kitöltést követően az Oktatási Hivatal által kiírt versenykiírásban foglaltak szerint a következő e-mail címre kérjük küldeni: bocskai[kukac]bocskai.net

Információ: Bistey Attila tagintézmény-vezető, tel. +36703817980

Zenekar: a verseny kísérő zenekara a Bürkös Zenekar. Természetesen másik zenekar megfogadására is van lehetőség, ill. használható rögzített hangzóanyag is.

A kötelező táncok zenekari pródadíja és kísérete az Oktatási Hivatal versenykiírásának értelmében ingyenes, csak a szabadon választott táncok próba és kíséret díját kell a nevező intézménynek fizetni részarányosan, a nevezési határidőig beérkezett résztvevők számától függően.

Kérjük, hogy aki a Bürkös Zenekar muzsikájára kívánja bemutatni produkcióját a hangzóanyagot vagy a kottát juttassa el legkésőbb 2019. február 15-ig az alábbi e-mail címre:
Kerezsi Antal, tel: +36306801143, email: burkos83[kukac]gmail.com vagy burkos84[kukac]gmail.com.

A Bürkös Zenekar igyekszik a kért zenei kíséretet felkészülten, igényesen, pontosan biztosítani a versenyzők számára, ezért kéri a határidő pontos betartását. A határidőn túl érkező igényeket a zenekar nem tudja teljesíteni!

A tanulmányi versenyre való nevezés egyéb feltételeit az Oktatási Hivatal honlapján részletesen megtalálják a jelentkező intézmények.

Iskolánk - a területi válogató lebonyolítója - a jelentkezők számának figyelembevételével 2019. február 6-ig küld részletesen tájékoztatást a nap programjáról.

Tisztelettel és Üdvözlettel:Bistey Attila, AMI tagintézmény-vezető

Hajdúnánás, 2019. január 09.


 

Kiegészítő információk