Fonyódligeten táboroztunk

A Bocskai iskola „Vízipockok” 40 fős csoportja július 1- 6-ig az Erzsébet táborban nyaralt a Balaton partján. Szép látvány és kellemes idő fogadott bennünket, ami a napok folyamán csak javult.

Vasárnap felfedeztük a tábor minden zegét- zugát, majd este tábornyitón vettünk részt az új zöld pólónkban és sapkánkban. A hétfő délelőtt kincskereső versennyel telt, délután megmártóztunk a kissé hűvös habokban, este pedig a Hencida együttessel táncházban múlattuk az időt. Kedden délelőtt a tábori olimpia sportversenyein gyűjtögettük az okleveleket, síkfutásban, távolugrásban és kislabdahajításban. Délután Dr. Rex csapata 6 kutyával és érdekes bemutatóval kápráztatott el bennünket, majd kipróbáltuk mennyit melegedett a Balaton vize. Sokat. Ez pont jól jött, mert birtokba vettük a vízi kalandparkot. A napot az Apnoé zenekar koncertjével és éjszakai akadályversennyel zártuk. Szerdán a hősök napját ünnepelve lézeres pisztollyal, puskával, íjjal, vívással, grippen szimulátorral hősködtünk. Katonai- mentős- tűzoltó csapatok együttműködésével érdekes, látványos bemutatót kaptunk. Az autós show keretében a részeg szemüveg segítségével kipróbálhattuk a gokartozást, autós közlekedést, kosárlabdázást, miközben egy lelkes kis csapatunk a focilabdát üldözte a bajnokságon. Csütörtökön sétahajóztunk, sárkányhajóztunk és hatalmas fürdőzéssel búcsúztunk a Balatontól. Az esti táborzárón Veréb Tamás koncertje, és az azt követő Disco fokozta a gyerekek hangulatát.

Minden nap jókedvűen, tartalmasan telt, amibe besegített a sok trambulinozás, kalandpark, sportolás, a büfében való sorbanállás is.

Sok élménnyel, új tapasztalatokkal gazdagodva, szépen lebarnulva tértünk haza, és jövőre is szívesen térünk vissza.

Tábori kísérők:

Agárdiné Papp Mariann

Nagyné Deli Tünde

Zágonyiné Ormós Judit

Ötvösné Tóth Ágnes

 

 

 

Kiegészítő információk