„Együtt lenni jó!” tábor

„Együtt lenni jó!” tábor

A Csodaszarvas iskolai közösségi program pályázat keretében 2021.06.21-25. között 18 fő 3-4. évfolyamos kisdiák tölthetett együtt térítésmentesen egy élményteli, vidám hetet naponta 8.00-16.00 óráig az Iskola utcán teljes ellátással.

Az életvezetés, családi életre nevelés, közösségi szerepvállalás tematikájú napközis táborban sok közös játék, beszélgetés, kreatív együttes alkotás, kézműveskedés, kirándulás során önmagukról, társaikról, kisebb-nagyobb közösségeinkről és az azokban való szerepekről szerezhettek tapasztalatokat mesebeli és valós hősök bőrébe bújva, észrevétlenül fejlesztve megannyi tanulási és viselkedéses készségeiket és képességeiket.

Figyeltek egymásra és önmagukra, környezetükre. Igyekeztek észrevenni, tisztelni maguk és társaik belső értékeit, elfogadó, barátságos, segítő viselkedéssel.

A pályázat jóvoltából részt vehettek Nagy Bogi koncerten, Állatkerti felfedezésen a debreceni kiránduláson, közös játékon a Nagyerdei Ötholdas Pagonyban, „Tündérország mezején” könyvtári mesés társasjátékon, városnéző kisvonatozáson, Ligeti számháborún.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sokat fejlődtek, jövőre is szívesen táboroznak együtt!

A gyerekek és szülők nevében köszönet a Tankerületnek, az Iskolavezetésnek a lehetőségért és Pappné Koroknai Éva kolléganő segítő munkájáért!

Bővebben: „Együtt lenni jó!” tábor

Kiegészítő információk