Hírek

…..Pszt,….ez titok…!

 …Gondoltuk mi…!  ..Naná, … a facebook.com korában …!! No, a szerződés megkötéséig titok is volt, aztán megjelent 2018. június 12-én a hivatalos oldalon: „ Jún. 15-én HAJDÚNÁNÁSON lépek fel iskolai rendezvényen!  Már nagyon várom!”.

 

       Ettől kezdve már a mi diákjaink közül néhányan terjesztették a hírt: OPITZ BARBI JÖN HOZZÁNK, HAJDÚNÁNÁSRA! Írták az emaileket, beszélték a suliban. S a titok megszűnt titok lenni. Az idei Diákönkormánzati nap egyik fő attrakciója volt Opitz Barbi fellépése, melyet 2018. június 15-én nézhettünk meg a Kéky Lajos Városi Művelődési Központban.. A fellépés sok felső tagozatos gyereknek szerzett örömet, s boldogan mutogatták a fellépés után kapott autogramokat, fényképeket.

OPITZ BARBITÓL ismét kaptunk üzenetet:

                „Hajdúnánás  Köszönöm, hogy nektek énekelhettem, és hogy velem énekeltetek.”

       Az alsó tagozatos gyerekek sem maradtak program nélkül. Hozzájuk Budapestről érkezett az UTAZÓ PLANETÁRIUM. A 6 m-es kupolát az Iskola úti intézményegység tornatermében állították fel, s a kis diákjaink ott nézték meg a 25 perces ismeretterjesztő filmet a Naprendszerünk kialakulásáról, a bolygók fejlődéséről. Hatalmas élménnyel gazdagodva mehettek haza a gyerekek.

    Reméljük, mind a kicsi, mind a nagyok élménydús napot töltöttek el az iskolában. Kívánunk mindenkinek jó pihenést, kellemes kikapcsolódást a nyári szünetre!

 

Hajdúnánás, 2018. június 26.

 

                                                                       

                                                                              Gálné Krizsán Melinda, Nagyné Deli Tünde,

                                                                                    Nagyné Zsíros Irén, Péter Hajnalka

                                                                                                    DÖK felnőtt segítők        

 

Kiegészítő információk