Tanévkezdési tájékoztató

A 2021-2022-es tanév - remélhetően - jelenléti oktatással valósul meg. Mi erre készülünk.

Minden feladatellátási helyünkre megérkeztek a tankönyvek, ezeket a gyerekek a szokásos módon kapják meg:

  • az elsős gyerekek az augusztus 31-ei "beköltözés" időpontjában (Iskolai rendezvényterv)
  • a 2-8. osztályos tanulók szeptember 1-jén.

A tanévnyitó minden általános iskolai osztály számára szeptember 1-jén 7.45-kor lesz, minden feladatellátási helyünkön azonos időpontban.

Ezen a napon kerül sor a tanszercsomag kiosztására is azon tanulók részére, akik erről értesítést kaptak. (Az értesítés aug. 30-án, hétfőn fog megérkezni.)

Amint arról tájékoztattuk a családokat, lehetőség van a 12 éves életkort betöltött gyerekek részére COVID védőoltás felvételére, melyre augusztus 25-éig lehetett jelentkezni. A jelentkezők aug. 30-án kapnak értesítést az oltás helyszínéről és időpontjáról. Az oltópontokra (Tulipán utcai Gyermekcentrum vagy Kőrösi Gimnázium) vinni kell a TAJ kártyát, a jelentkezési lapot és a szülői nyilatkozatot. (Ezeket akkor vinni kell, ha már az iskolába leadták!)
Amennyiben lenne olyan tanuló, akinek nem jelezték az oltási igényét, a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet regisztrálni az oltásra. Természetesen ekkor már nem a fenti időpontokban kapják meg a gyerekek az oltást.

A kedvező járványügyi helyzet miatt az iskolai élet is könnyebbé vált, az eddig érvényes intézkedések közül sok megszűnt. Kérem, tanulmányozzák a módosított Intézkedési tervet.

Tóth Imre,
intézményvezető

Kiegészítő információk