Beiskolázási Ötletbörze

 

Beiskolázási Ötletbörze

Iskolaváró foglalkozások óvodásoknak, leendő első osztályosoknak a Bocskai Iskolában

2019 tavasz

Február 27.-én indult és mindhárom- alsó tagozatokat is magába foglaló- intézmény-egységben megrendezésre került, ill. még április 10.-éig  aktuális az iskolaváró program.

A szeptemberben Iskolába induló nebulók és hozzátartozóik ismerkednek a Bocskais kínálattal, megtekintik a tantermeket, a tanulást segítő eszközöket, játékokat és találkoznak a pedagógusokkal is.

Az Iskolaváró Foglalkozások külön színfoltja a kézműves foglalkozás, a mese délután, a természettel való ismerkedés, a sportolási lehetőségek bemutatása, az ovis játszóház, vagy a zeneművészeti ág tanárainak un. hangszersimogatója.

A csatolt fényképek 2019.04.03.-án az Iskola utcai foglalkozáson készültek, ahova szép számmal érkeztek szülők és ovisok a hangszerekkel, a zenei tanszakokon tanító kollégákkal és növendékekkel való ismerkedésre.

 

Megszólalt a zongora, a fuvola, a „mini” trombita, a hegedű és a végén még táncra is perdültek a citera tanszakos lányok társaik és tanáruk muzsikájára.

A szervező és lebonyolító tanárok Kovácsné Giliga Edina, Hallgató- Barkaszi Andrea, Tóth Erika, Kéki Imre és Gyuró Zoltán munkáját megköszönve várjuk a jelentkezőket május végén az iskola honlapján és a plakátokon olvasható időpontokban a zenei tanszakokra.

- Bocskai AMI  művészetoktatás szakértelemmel -

width="440" height="320" />

 

Bistey Attila

Kiegészítő információk