Hírek

"Lámpák gyúltak bennem" konferencia

Tisztelt Tanáraink, kedves diákok!
2018. december 11- én a Debreceni Pedagógiai Szakszolgálat által rendezett Jó gyakorlatok Konferencián vehettem részt, mint zsűritag.
A programot két előkészítő foglalkozás előzte meg, amelyen felkészítettek bennünket a zsűrizésre. Különböző beszédfejlesztő játékokkal igyekeztek belőlünk kihozni azt, hogy merjünk kérdezni és véleményt mondani. Nagyon sokat tanulhattunk is ezeken a programokon, amiket nem csak ott azon az egy zsűrizésen, hanem az iskolában is hasznosíthatunk.


Nagyon érdekes Jó gyakorlatokat hallhattunk és értékelhettünk, megismerkedhettünk más iskolák szokásaival és programjaival illetve diákjaival. Bár sorrendet nem állítottunk, mivel mindegyik Jó gyakorlat ha működik az iskolában akkor ugyanolyan jó, de nagyon jól éreztem magam és örülök hogy részt vehettem egy ilyen tartalmas és jó programon.
Iskolánkból 4 pedagógus mutatta be az iskolában folyó jó gyakorlatokat. Matematikával, informatikával, testneveléssel és a projektbemutatókkal kapcsolatban Kaprinyákné Ádám Edit, Tanner Márta, Petrus Tamás és Tóth Imre nyűgözte le a közönséget a bemutatójukkal.

Írta: Szabó Lúcia 8.a

Kiegészítő információk