Hírek

„Úristen, kamasz lettem!”

„Úristen, kamasz lettem!” – interaktív író-olvasó találkozó Sohonyai Edit ifjúsági regényírónővel

2018.május 17-én a Móricz Pál Városi Könyvtárban egy különleges író-olvasó találkozón vehettünk részt Sohonyai Edit írónővel. Elsősorban városunk serdülő korosztályát várták, ugyanis a rendezvény lényege nem csak az írónő könyveinek bemutatása volt, hanem egy kötetlen beszélgetés a bennünket érintő tabu témákról, mint a tinédzserré válás, az első randi, az első szerelem.

Önként (vagy az írónő kérésére) jelentkezőkkel, szituációk bemutatásával szemléltetett néhány tanácsos, vagy épp kerülendő testtartást, viselkedést, melyen mindannyian nagyon jól szórakoztunk, s reméljük, néhányat jól meg is jegyeztünk és segíthet minket, ha szükség lesz rá.

Sohonyai Edit egy nagyon kedves és laza személyiségű író, aki bátran mert nekünk ezekről a kényes kérdésekről beszélni. A könyvei is megtetszettek, biztosan fogok majd olvasni a köteteiből. Gyorsan elröppent a vele töltött óra, melynek végén mindenki névre szóló könyvjelzőt és néhány kedves szót kapott az írónőtől. Köszönjük a lehetőséget, hogy megismerhettük őt!

 

 

 

 

 

 

 

Holba Kata 8.a, Horváth Hanna  6.b


 

 

Kiegészítő információk