Kicsinyek farsangi koncertje - 2023

“...jó szóval oktasd, játszani is engedd…”

Három tanév hallgatás után végre megrendezhette művészeti iskolánk a korábban is nagy sikernek örvendő, immár hagyománnyá vált rendezvényt: a Kicsinyek Farsangi Koncertjét.

A csodás dekorációt nézegető közönség várakozását két bohóc jelenete szakította félbe az “Egyedül nem megy…” kezdetű dallal. Közel másfél órás, szórakoztató zenei produkciót láthatott-hallhatott a nagyérdemű közönség. A tanszakok humoros, egyedi, varázslatos műsorszámai bizonyították a diákok felkészültségét és - a címben szereplő József Attila idézetet valló - felkészítő tanárok rátermettségét. A műsorszámok - a néhány hangból álló dallamoktól a komoly tudást igénylő zeneszámokig - egyaránt élvezetes pillanatokat nyújtottak hallgatóiknak. A közönség csak arról panaszkodott, hogy vörösre tapsolta a tenyerét, és fájósra kacagta a hasát.

A mulatság mellett a kezdő kisdiákoknak nagy segítség, könnyebbség volt, hogy az izgalmakat jelmezben tudták legyűrni és az is, ahogyan átölelte őket a közönség szeretete mindvégig az est folyamán.

A tánc és tombolasorsolás már csak hab volt a tortán!

Idén is támogatott bennünket számos vállalkozó, városlakó, a iskolánk és alapítványai, városunk Önkormányzata. Szintén köszönet illeti Konyári Dávidot és segítőjét: Csuka Viktort a technikai háttér biztosításáért. Hálánk végül, de nem utolsó sorban a családoknak szól a sok-sok felajánlott tombolatárgyért, gyakorlati segítségért, a finomságokért, a büfé üzemeltetéséért.

A föntiek jó bizonyítékul szolgálnak arra, amit a két bohóc énekelt. Nem kell egyedül érezni magunkat egy ilyen támogató várossal a hátunk mögött, igenis számíthatunk egymásra!

Jövőre újra találkozunk!

Képnézegető:

https://drive.google.com/.../1kR14cbv4-KsEbnqrw3wifLjm_WB…

 Cséki Elemérné


 

Kiegészítő információk