Ez egy jó nap volt

Ez egy jó nap volt
(A víz a természet csodája eTwinning projekt - Varsolc, Magyarkanizsa, Hajdúnánás)

A napunk jól kezdődött. Elsőnek egy informatika órán voltunk, majd jöttek sorra a többi tanórák. A témazáró után megebédeltünk, felhívtam anyukámat, hogy elenged-e a Keleti partra? Utána egy hosszú emelt angolóra, és végre eljött a 14 óra, amikor indultunk.

Már ültünk a biciklin, amikor kiderült, hogy még Csengére várni kell egy kicsit. Végre elindultunk! Libasorba kellett mennünk, mert így volt biztonságos.

Megálltunk fotózkodni a Gyógyfürdő előtt, majd továbbmenve kiértünk a kajak-kenu egyesületünk stégjéhez. Ott töltöttünk legalább húsz percet, itt is csináltunk néhány fényképet és játszottunk is. Kis idő múlva Imre bácsi mondta, hogy lassan folytassuk a kirándulást, mert még el kell jutnunk a Keleti főcsatorna görbeházi hídjához is. Én meg a fiúk olyan gyorsan mentünk, hogy Imre bácsi meg Csenge egy kicsit le is maradtak.

A híd alatt megálltunk és kipróbáltuk a visszhangot. Nagyon tetszett! Találtam egy kinyílt kagylót és két csigát is. Nagy bánatomra, hamar el kellett indulnunk hazafelé, de szerintem a többiek is sajnálták. Amikor már a gimnáziumhoz értünk, Imre bácsi elesett, mert rossz volt a kormánya a kölcsönkért kerékpárjának. Nem fordult rendesen a kerék.

Amikor visszaértünk a suliba felmentünk a tanterembe, megettük az uzsonnánkat és utána beálltunk szóláncot játszani. A napközi végén elbúcsúztunk Ági nénitől, indultunk haza Tinával.

(Több kép: KATT!)

 

Ez egy jó nap volt :)

 

Kiegészítő információk