„2017 legjobb bulija”

  • Nyomtatás

A húsvétot megelőző negyven napos nagyböjti időszakban vagyunk, lezárult a farsangi időszak. Ebben az időszakban elődeink is biztosan szívesen emlékeztek vissza a farsangi mulatságok idejére, amikor finom falatok kerültek az asztalra, s egyik mulatság követte a másikat.

A mi diákjaink is az idei tanév „egyik legjobb bulijaként” emlékeznek vissza az iskolánkban lezajlott farsangi rendezvényekre, melyek az Óvoda és az Iskola úti intézményegységekben 2017. február 11-én, a Magyar és a Polgári úti intézményegységekben pedig február 18-án zajlottak le.

 

„2017.02.11.én került megrendezésre az Óvoda úti intézményegységben a farsangi ünnepség. Izgatott várakozással és készülődéssel néztünk a rendezvény elébe. A farsangon mindig van hercegi pár. Ebben a megtiszteltetésben Nyakó Sándornak és nekem volt részem.
A farsang délután 17:00 órakor a hercegi pár bevonulásával kezdődött, majd a 8. osztályosok keringőtáncával, azután pedig néhány osztály műsorával folytatódott, melyek nagyon sokszínűek voltak. A műsorok végeztével pedig 18:00 órától vette kezdetét a tinidiszkó, mely este 21:00 óráig tartott.”
Kecskés Zsófia 7.a
Óvoda úti intézményegység
„Egy vidám szombat délután
Január óta lelkesen készültünk a karneválra, megcsináltuk jelmezeinket, tanultuk a táncot. Így jött el február 11-e, a farsang napja. Vidám gyerekektől volt hangos az iskola. Egymást követték a jobbnál jobb produkciók. Mindenki remekül szórakozott. Mi is jól alakítottuk a csokigolyókat, melyeket zenére megelevenítettünk. A műsorszámok után újabb izgalom, a tombolasorsolás várt ránk. Természetesen az evés-ivás sem maradhatott ki. 5 órakor sajnálattal vettük tudomásul, hogy vége a bulinak.”
3.a osztály
Iskola úti intézményegység


„Farsang a Magyar utcán

Nálunk a Magyar utcán február 18-án zajlott a farsang.
A 6.-os lányok táncos produkciója nyitotta a mulatságot, majd 5 csoportos bemutató, és sok egyéni jelmezes felvonulása következett. Tetszetős, ötletes maskarákban, műsorokban gyönyörködhettünk, és egy hercegi párunk is volt.
Mosolygó arcok, francia kártya, csillagképek, bohócok, hastáncosok alkották a karneváli társulatot, és egyénenként csatlakozott hozzájuk cica, hókirálynő, fáraó, Naprendszer és sok érdekes álarcos.
A tombolasorsolásunk izgalmas volt, sokan pályáztunk a fődíjként nyújtott tabletre. Az izgalmak közepette a büfében sok finomsággal láttak el bennünket, a tánc, disco pedig szinte estig tartott.
Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, a telet pedig messzire űztük!”
(néhány kitartó résztvevő)
Magyar úti intézményegység
„2017 legjobb bulija
Mikor megtudtam, hogy farsang lesz az iskolában, anyukámmal hamar kitaláltuk, hogy milyen jelmezbe fogunk felöltözni a testvéremmel. Hosszú ideig készültek a jelmezeink. Én Leialának öltöztem be, a testvérem Yodának. Február 18-án volt a farsangunk. A jelmezes felvonulás előtt nagyon izgultunk, a 14-es sorszámot kaptuk meg. Izgatottan vonultunk fel, a többiekhez hasonlóan.
De megérte a készülődés, hiszen továbbjutottunk a városi farsangra! Ott is felléptünk, de sajnos nem értünk el helyezést.
Nagyon jó volt mindkét farsang, hisz sohasem hittem volna, hogy egyéni jelmezesként léphetek színpadra!”
Erdei Angelika 4.e
Polgári úti intézményegység

A Diákönkormányzat nevében szeretnénk megköszönni a kedves szülőknek a sok-sok segítséget: a szendvicskészítést, a süteményeket, a tombola-felajánlásokat, a rendezvények lebonyolításához nyújtott segítségüket, a jelmezek elkészítését! Kollégáinknak is köszönjük támogatást, a rendezvények lebonyolításához nyújtott segítségüket!
Mindez hozzájárult ahhoz, hogy az idei farsangunk kiérdemelje a magtisztelő „év legjobb bulija” címet!

Hajdúnánás, 2017. március 19.
Gálné Krizsán Melinda, Nagyné Deli Tünde,
Nagyné Zsíros Irén, Péter Hajnalka
DÖK felnőtt segítők