Hírek

Karácsonyi suli-buli

Karácsonyi suli-buli

December 16-án, pénteken iskolánk  tornatermében  16:00-19:00 óráig részt vehettünk egy csodálatos és izgalmas KARÁCSONYVÁRÓ BÁLON. Úgy tudjuk, ilyen még nem is volt az iskolánkban, tehát nemcsak báloztunk, hanem történelmet is írtunk!

 

 

A bált megelőző héten már az egész iskola nagy izgalomban volt, hiszen nemcsak hogy minden szünetben karácsonyi zene szólt, hanem folyamatosan hömpölygő sor állt az irodák előtt, ahol a tombolaszelvényeket árulták. A gyerekek egész héten halomba hordták a felajánlásokat, melyek szebbnél szebb ajándéktárgyak voltak: könyvek, karácsonyi díszek, játékok, mesés ágyneműk, plüssök, rajzolóeszközök, fitness karórák, rajzolós tablet, focilabda- és mez, ajándékcsomagok. A fődíj egy 5 személyes családi belépő volt a debreceni Aquaticumba, valamint 2 db 4 főre szóló hamburgervacsora a Magyaros Étterembe.

A karácsonyi díszbe öltöztetett tornateremben gyönyörűen megterített asztalok várták a gyönyörű báli ruhában érkező osztályokat. Miután mindenki megérkezett, igazgató bácsi és Andi néni megnyitotta a bált. Először a 2.c osztály lépett színpadra, és kiderült a táncukból, hogy mit szeretnének karácsonyra : szeretetet, békességet. Táncukat osztályfőnökük, Bródi Csilla néni tanította be a gyerekek ötleteivel fűszerezve.  Azután a FŐNIX  tánccsoport tagjai léptek fel - összesen 6 tánccsoporttal, de előttük láthattunk egy igazi szívhez szóló anya-lánya táncot is. A fellépések után volt a szendvics vacsora. A gyerekek szerint a bál főpontja a JUST DANCE volt, ami nagyon viccesre sikeredett. Konyári Dávid bácsi volt a DJ, aki még viccesen meg is kiabáltatott bennünket.  Jó volt együtt táncolni és még jobb volt a tanító néniket is látni velünk táncolni. A tombola sorsoláson megtapasztalhattuk a nyerés örömét és az egész iskola izgalmát. A sok nyeremény után kezdődhetett a tánc. A sötétségben és a színesen villogó fényekben minden gyerek táncolt és jól érezte magát.

7 órakor fáradtan, de élményekkel telve indultunk haza. Nagyon jól sikerült ez az este, köszönet érte: igazgató bácsinak, mert megengedte, Dávid bácsinak, mert megszervezte, a tanító néniknek és bácsiknak, mert egész héten sokat dolgoztak ezért, és a szüleinknek a sok-sok tombolatárgyért, a szendvicsek készítéséért, és persze azért, mert elengedtek ide bennünket.

Ilyen szép este után jöhet a karácsony, melyhez mindenkinek szép várakozást, meghitt ünneplést és sok-sok szeretetet kívánunk!

az Iskola úti gyerekek nevében:

Szurok Kincső Zsófia, Pálóczi Szofia, Ujvárosi Norbert, Varga Léna Zille
4.b osztályos tanulók


 

Kiegészítő információk