Hírek

A 8.a és 8.b osztály keringője

A farsang szellemében, március elején kezdtük el a táncpróbákat. Összesen 12 pár vett részt ebben a műsorban, nagy lelkesedéssel. A táncunkat Christina Perri: Thousand years című zenéjére adtuk elő.

A próbák hétfő, szerda délután voltak az iskola aulájában, de ha kellett pár délutáni tesi órát is beáldozhattunk, ezt köszönjük Hadas Sándor tanárúrnak. A délutáni próbák nagyon jól sikerültek, mindenki a legjobbat hozta ki magából és a látottakból elég jól is ment.

 

Külön dicséret a fiúknak, hogy sok lány kedvéért bevállalta ha ő maga nem is akarta. Mi lányok személyünk szerint a fehér ruhát szerettük volna, de ez nem tudott megvalósulni, viszont már annak is nagyon örültünk, hogy a kék ruhát megkaphattuk. A lelkes tánctanárunk Kissné Semsei-Tóth Mária volt. Akinek köszönjük a sok türelmet és az elhivatottságot. Mivel anélkül mi sem állhattunk volna március 26-án a színpadra. Először a felső tagozatos gyerekeknek, majd a szüleinknek, nagyszüleinknek, testvéreinknek mutathattuk meg tánctudásunkat. Ez a nap számunkra sokat jelentett és felejthetetlen is volt. Az iskola egy olyan emléket adott nekünk, amit már sose vehet el senki. Még egyszer köszönjük az iskolának, szülőknek és tanárainknak!

Jámbor Angelika, Nagy Regina, Pásztor Norbert,
Snellenpergel Esztella, Urbán Péter Pál


 

Kiegészítő információk