Hírek

Jelenléti oktatás május 10-től

Jelenléti oktatás a Bocskai Iskolában

Május 10-én az általános iskolai, középiskolai, alapfokú művészeti iskolai képzések folytatódnak: "A hét" szerint. Továbbra is szigorú rend mellett léphetnek be a gyerekek az iskolába (testhőmérséklet mérés, fertőtlenítés), minden egyéb eddig érvényes szabályt be kell tartani. A maszk viselete az iskolaudvar kivételével minden közös légtérben kötelező.
A hiányzásokat illetően: a szülők az intézményvezetőnek címzett, indokkal ellátott (email vagy nyomtatott formátumú) kérelemben kérhetik gyermekük távolmaradását az iskolából, vagy a napköziből, tanulószobáról. (A 250 óra fölötti hiányzás osztályozóvizsgát vonhat maga után!)

Várjuk a felsős tanulókat is iskolánkban!

Jó tanulást, jó egészséget kívánunk!

Tóth Imre, intézményvezető


 


Jelenléti oktatás az AMI-ban

Örömmel tájékoztatjuk tanulóinkat és a kedves szülőket, gondviselőket, hogy 2021. május 10-től az alapfokú művészeti iskolánk is visszatér a jelenléti oktatásra.
Pedagógusaink szeretettel várják tanítványaikat a rendes órarend szerint hétfőtől.
Tanulói távolmaradás esetén a szülő, gondviselő Szabó Sándor tagintézmény-vezető úrnak címzett, indokkal ellátott (email vagy nyomtatott formátumú) kérelemben kérheti gyermeke művészeti iskolai hiányzásának igazolását.

Szabó Sándor tagintézmény-vezető nevében
Horváthné Bózsár Irén tagintézmény-vezető helyettes


 

 

Kiegészítő információk