Hírek

Tájékoztatás - Első nap

Első nap 

Az első új munkarend szerinti nap csak a nevelők számára telt munkával. Örömmel láttuk azonban, hogy az éppen elinduló virtuális osztálytermekben megjelentek az első tanulók, és várták a tanulnivalót, a feladatokat.
Kedden tovább folyik a tervezés, tananyagok összeállítása, de már feladatokat is kapnak majd a tanulók, körülbelül úgy, olyan rendben és gyakorisággal, ahogyan az iskolai órarendben volt. A beküldés, a feladat elvégzése a nevelő által megszabott határidőre teljesítendő.
A feladatokra, tesztekre osztályzatokat kapnak a tanulók, mely bekerül a KRÉTA eNapkóba, így ez is alapja lesz az évvégi értékelésnek.
A szülők felelőssége, hogy kiküldött feladatokat a gyerekek végzik el, és mi az ő munkájukat értékeljük, vagy a szülő, és akkor nem tanul semmit a gyermeke ...
Amint beszéltünk  már róla, új szerep kezdődik mindenki számára, új feladattudattal, felelősséggel ...
MI vállaljuk a feladatok összeállítását, a gyermek otthoni, önálló tanulásáért (és így fejlődéséért) a családnak kell felelősséget vállania...
 

Étkezés

Holnaptól (március 17. (kedd), az étkezési igényeket a Közétkeztetési Kft. újra kiszolgálja, de az általános iskolai tanulók számára csak ebédet biztosít.
Az ebéd az intézményegységek konyhájáról hozhatók el ételhordóban. Az ebéd átvételekor kérem, hogy törelmesen várják ki a sorukat, egymástól kb. 2 méter távolságot tartva.
Az ebédet a Közétkeztetési Kft. Tedejre is kiviszi, de csak úgy, hogy két ételhordót kell biztosítani. Az ebéd átvételekor át kell adni a következő napi üres, tisztára mosott ételhordót.
 
Tóth Imre, intézményvezető

Kiegészítő információk